Etusivu
     Historia
     Yhteystiedot
     Säännöt
     Valokuvia
     Tuloksia
     Suurin kala
     Kumppanit
     Linkit
     Logo
© Tornion Kalamiehet ry.
Sivusto: mikkokari.com
 
Historia

Tornion Kalamiehet r.y:n perustava kokous pidettiin Lapin Kullan Pajanvintissä 2.2.1979. Paikalla olivat Paavo Åström, joka toimi seuran puheenjohtajana kolme ensimmäistä vuotta sekä Kaarina Paldanius, Timo Koivisto, Reino Lehtonen, Aarno Paldanius, Tauno Serkosalmi, Timo Lahikainen ja Antti Hietamäki. Tarkoituksena oli perustaa Tornioon kalamiesseura, joka on tarkoitettu kaikille kalastuksesta kiinnostuneille ja kalastusta harras-taville ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Seurasta on vuosien myötä kehittynyt lähinnä kilpailutoimintaan erikoistunut seura. Olemme järjestäneet Tornionjoella vetouistelukilpailuja vuodesta 1991 alkaen, ja vuodesta 1992 lähtien vetouistelukilpailumme on kuulunut Lappi-Cup kilpailuihin. Seuramme kalakummitoimintaan kuuluu nuorille suunnattua kalastusharrastukseen ohjaavaa ja perehdyttävää toimintaa.

Vuodesta 1997 alkaen seuramme on ollut mukana järjestämässä Tornion suurpilkkejä. Tällä hetkellä Suurpilkkien järjestämisestä vastaa Euro-City matkaliluyhdistys, jonka jäsen seuramme on. Seurassamme on tällä hetkellä hieman alle 100 jäsentä, ja kaikki mukaan haluavat ovat tervetulleita joukkoomme.


Osallisu Suurin Kala -Kilpailuun